Meny
Kontakta oss
Vår verksamhet
I samhället

Samarbetspartners

För att erbjuda dig som kund ett så brett och komplett utbud som möjligt samarbetar vi med andra, specialiserade aktörer inom olika områden. På det sättet får du tillgång till det bästa för dig.

Vill du läsa mer om våra samarbetspartners, klicka på respektive partner nedan.

Indecap

Indecap är en oberoende fondurvalsexpert som lotsar investerarna till de bästa fondvalen och löpande anpassar placeringarna till rådande marknadsförutsättningar.

Sparbankernas Riksförbund

Sparbankernas Riksförbund är ett branschförbund för sparbanker och sparbanksstiftelser och har som syfte att tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen och främja deras gemensamma bästa.

Swedbank AB

De flesta sparbanker är samarbetspartner med Swedbank och samarbetar bland annat med IT-system, utlandstransaktioner och betaltjänster.

Svealands Risk & Compliance

Svealands Risk och Compliance AB är ett bolag som tillhandahåller specialisttjänster till sina ägare inom områdena Risk, Compliance samt Webb och IT. Bjursås Sparbank äger bolaget gemensamt med åtta andra sparbanker.

Tre Kronor

Inom sak-, person- och företagsförsäkringar samarbetar vi med försäkringsbolaget Tre Kronor, som är ett helägt dotterbolag till Folksam.

Fastighetsbyrån

Fastighetsmäklarna Fastighetsbyrån.

Sparbanker runt om i landet

Bjursås Sparbank är bara en av många Sparbanker runt om i Sverige.