Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Er verksamhet

Denna sida är under ombyggnad.

Oavsett om det gäller att starta ett företag, driva företaget, sälja företaget eller allt som kan hända däremellan så har vi svar på era frågor. Här hittar ni inspiration och information för er verksamhet.

Hjälp i olika faser

Starta eget företag

Att starta eget företag kan kännas både roligt och svårt. Här kan du hitta inspiration och svar på det svåra. Allt från att komma igång med en affärsplan, till att välja mellan att starta eget vid sidan av jobbet eller satsa allt på det egna företaget.

Driva företag

Du kanske funderar på hur det fungerar med pension för dig som företagare? Eller för dina anställda? Om man ska äga eller leasa utrustning? Eller någon helt annan fråga som kan dyka upp.

Sälja företag

Det finns olika skäl till att företaget ska säljas och det skapar olika situationer. Kanske är på grund av generationsskifte, att personal ska ta över eller att företaget ska avvecklas.

Hållbart företagande

Hur får man företaget att bli mer hållbart? Vi ger tipsen om hur ni mäter hållbarhetsnivån, på klimatkompensering och annat man som företagare kan göra för att arbeta mer hållbart.

Typ av verksamhet

Skog och lantbruk

Vi har produkter, tjänster och ett brett nätverk för dig inom skog och lantbruk.

Senaste artiklarna