Hoppa till textinnehållet

Bli företagskund

Business people looking at chart on a laptop.

Vi är en liten och trygg bank med djupa rötter i Dalarna. Själva storleken tror vi är avgörande för att varje kund ska kunna få den uppmärksamhet och service som vi vill ge. Hos oss riskerar du inte att försvinna i mängden.

Vi hjälper dig med allt du behöver för er ekonomi; betalningar och lån, placeringar och försäkringar, pensionsfrågor och givetvis personlig rådgivning. Med hjälp av telefonbank och internetbank löser du bekvämt dina vanligaste ärenden vare sig du är hemma eller på resande fot.

Är du företagare kan vi erbjuda finansiering och placering och effektiva betalningsrutiner samt försäkringar både till nystartade och redan etablerade företag i kommunen.

Så blir du företagskund

Fyll i ansökan att bli företagskund och ta med den till ditt närmaste bankkontor. Beroende på om det är ett nystartat företag eller du vill byta till oss så kompletterar du även med nedan information.

Nystartat företag

Komplettera ansökan med:

  • Affärsplan
  • Budget
  • Anmälan till Bolagsverket

För aktiebolag behöver du lämna in mer information. Läs mer i blanketten "Ansök om att bli företagskund".

Är du intresserad av att bli företagskund i Bjursås Sparbank?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och skicka dem till oss.

Tillfälligt stopp för nya kunder

Pga. hög arbetsbelastning och det allmäna läget i samhället med pandemin och smittspridningen tar vi dessvärre inte emot några nya företagskunder för tillfället.