Med Expense kan alla med ett Visa Business Card snabbt och enkelt redovisa transaktioner som görs med kortet direkt på nätet och i mobilen. Transaktionerna skickas automatiskt till konteringsprogrammet i Expense. I programmet kan kortanvändaren smidigt administrera och kontera sina kvitton och fakturor. Regler som gäller för representation och moms uppdateras automatiskt i programmet.

Administrera reseräkningar på nätet

Det finns även möjlighet att välja till tjänsten för reseräkningar. Då kan kortanvändaren registrera och administrera sina reseräkningar direkt på nätet. Tjänsten för reseräkningar är bra att ha om kortanvändaren ofta är ute och reser, har många utlägg och/eller ska erhålla traktamente.

Samla och fota kvitton med Expense-appen

Med Expenses smarta kvittoapp kan kortanvändaren underlätta kvittohanteringen ytterligare. Genom att fotografera kvittot med appen och ange datum och belopp, matchas kvittot automatiskt till rätt transaktion på fakturan. Kom ihåg att det fysiska kvittot fortfarande måste sparas för redovisningen. Appen ingår kostnadsfritt i tjänsten och laddas ner i App Store eller Google Play.

Vill du veta mer om Expense?

Gå in på expense.se/swedbank eller kontakta Expense direkt på 08-121 305 80.

Har du eller ditt företag inte Visa Business Card idag? Läs mer om Visa Business Card samt hur du ansöker.