Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Säkerhet - Digitala tjänster

Swedbank är vår samarbetspartner för våra Digitala tjänster. Vi har ett väl utvecklat samarbete och de säkerhetslösningar som tillhandahålls av Swedbank består av noggrant valda komponenter/produkter och tillämpningar av standarder som samverkar och skapar det skydd vi anser måste finnas, för att vår närvaro och tillgänglighet på Internet ska fungera på bästa möjliga sätt.

Swedbank och Sparbankerna följer kontinuerligt med i utvecklingen av säkerhetslösningar och utsätter regelbundet systemen för omfattande tester. Vill du läsa mer om hur vår samarbetspartner Swedbank IT arbetar med säkerhet kan du besöka deras hemsida.

Gemensamt ansvar

När personlig information ska utbytas över Internet mellan dig och oss på banken, används ett antal skyddsåtgärder för att informationen inte ska komma i orätta händer och att den inte förvanskas. Både du som kund och vi som bank har ett ansvar för att trafiken sker så säkert som möjligt.

När du använder Internet har du tillgång till en mängd sidor och tjänster, men du kan också exponeras för en del risker. Din dator kan bli smittad med elakartade program såsom virus, trojaner och spionprogram, som har till syfte att skada din dator eller stjäla dina personliga uppgifter. Du kan utsättas för dataintrång, det vill säga att obehöriga tar sig in i din dator via Internet, eller att du hamnar på falska Internetplatser.

Tänk också på att inte öppna e-post eller bifogade filer du är osäker på. Banken uppmanar dig aldrig att lämna ut vare sig kontouppgifter, koder eller att uppdatera eller ladda ner program via e-post.

Tänk också på

  • att inte öppna e-post eller bifogade filer du är osäker på. Banken uppmanar dig aldrig att lämna ut vare sig kontouppgifter, koder eller att uppdatera eller ladda ner program via e-post

Bankföreningen informerar om Internetsäkerhet och banktjänster

Bankföreningen har sammanställt en kortfattad information om vad du som bankkund bör känna till för att känna dig trygg och säker när du använder Internet för att utföra bankärenden. Deras sida når du via länken Banksäkerhet under relaterade länkar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

KONTAKTUPPGIFTER

Bjursås Sparbank
Mårtsbovägen 2
790 21 Bjursås
Telefon: 023 - 70 58 60
Fax: 023 - 70 58 79
E-post >>

TELEFONBANKEN

Öppet dygnet runt*
Från Sverige:
0771-22 11 22
Från utlandet:
 +46 771 22 11 22
*Andra öppettider kan
förekomma under storhelger

SPÄRRA KORT

Öppet dygnet runt
Från Sverige: 
08-411 10 11
Från utlandet:
+46 8 411 10 11

DIGITAL SUPPORT

Öppet dygnet runt*
Från Sverige:
0771-97 75 12
Från utlandet:
 +46 771 97 75 12
*Andra öppettider kan
förekomma under storhelger

OM BANKEN

Clearing: 8024-2
BIC/Swift: SWEDSESS
GIIN: DZ7JIK.99999.SL.752
Bankgiro: 981-0243
Org. nr: 583201-2495
Styrelsens säte: Bjursås