Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Bli kund

Big family around small table on the terrace

Vi är en liten och trygg bank med djupa rötter i Dalarna. Själva storleken tror vi är avgörande för att varje kund ska kunna få den uppmärksamhet och service som vi vill ge. Hos oss riskerar du inte att försvinna i mängden.

Vi hjälper dig med allt du behöver för din privatekonomi; betalningar och lån, placeringar och försäkringar, pensionsfrågor och givetvis personlig rådgivning. Med hjälp av telefonbank och internetbank löser du bekvämt dina vanligaste ärenden vare sig du är hemma eller på resande fot.

Är du företagare kan vi erbjuda finansiering och placering, effektiva betalningsrutiner och juridiska tjänster samt försäkringar både till nystartade och redan etablerade företag i kommunen.

Vill du byta bank till Bjursås Sparbank?

Vi hjälper dig med det praktiska när du vill bli kund hos oss. Men det är viktigt att du funderar igenom vilka tjänster du har i din tidigare bank och vilka du behöver. För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt finns det vissa saker du bör tänka på innan du besöker oss.

Jag vill boka en tid för att bli kund i Bjursås Sparbank

Du kan snabbt och enkelt ansöka om att bli kund hos oss med Mobilt BankID. Det tar bara några minuter.  När du blir kund får du direkt och kostnadsfritt tillgång till ett konto. Du kan sedan lägga till fler banktjänster i internetbanken. För att bli kund online behöver du ha fyllt 18 år.

Bli kund online

Join Bjursås Sparbank

Read more about how to become a customer, in English and other languages.

Populära tjänster

För att underlätta din vardag har vi samlat några av våra mest populära tjänster. Välj vad som passar dig.